Kit en Luuk en de Dirty Laundry Officer.

Momenteel ben ik al aangekomen in Seattle en heb al een prachtige wandeling in deze bruisende stad gemaakt. Toch heb ik afgelopen twee weken niet stil gezeten, want in de drie weken tijd dat ik in Lillooet was, heb ik samen met verschillende mensen het hekwerk afgemaakt, een poort geplaatst en het begin gemaakt aan een schaapskooi waarvan nu het frame al staat. Deze taken heb ik gedaan op de boerderij van Georgia en Kit. Op de wijngaard van Fort Berens ben ik nog aan de slag gegaan met wespen vallen en schilderwerk. Ook heb ik tweemaal een dag in de keuken gewerkt voor het massaal produceren van potjes saus voor de bijverkoop.

Behalve werken heb ik in Lillooet een lokale hobby geprobeerd door goud in de rivier te gaan zoeken met een “pan”. Helaas niets gevonden behalve in een Jade winkel, waardoor ik nu niet alleen goud maar ook Jade en Ammoliet kan toevoegen aan mijn collectie. Omdat er helaas geen echt werk in de wijngaard zelf was, heb ik het geluk gehad dat ik mee kom lopen met mensen van de universiteit op hun lesdag in de wijngaard. Erg leerzaam en interessant om te zien wat een wijngaard voor problemen kan ondervinden en het bijhouden van een wijkrank.
Ook heb samen met de Dorothee, de nany bij fort berens, nog een prachtige wandeling gaan maken bij de Joffre Lakes.

Helaas kwam op zondag een eind aan mijn mooie tijd in Lillooet en ben samen met Kit over een prachtige route afgedaald naar Seattle. Bij de grensovergang kwamen we alleen tot Kit’s schrik weer de officier tegen waar zij vorige week problemen mee had over het meebrengen van vuile was over de grens. Ook nu deed deze zuurpruim weer moeilijk door vragen te stellen die niet nodig waren, zaken in de twijfel trekken en vragen blijven herhalen. Toch liet de man ons door en woon ik nu bij Kit op woonwagenkamp in Seattle.

image

Lekker knus en een ervaring op zich, maar wel super om vanuit hier te met de bus naar down town gaan voor sightseeing. Voor dusver even mijn update, bedankt iedereen voor jullie lieve berichtjes op mijn blog en  voor de lieve mensen van Lillooet, super bedankt voor de drie mooie weken! Nu op naar de volgende ervaringen.

12 comments to Kit en Luuk en de Dirty Laundry Officer.

  • beptermeer  says:

    WAT ben je toch een bofkont met zoveel mooie ervaringen en fijne mensen die je ontmoet.
    Groetjes bep

  • Léonie Hamburg  says:

    Lieve Luuk

    je bent alweer een paar weken weg en zo te lezen heb je het fantastisch en ook al hard gewerkt.
    Blijf genieten en het ga je goed!

    Liefs Léonie

  • Papa, mama  says:

    Ha lieve Luuk, fijn te lezen dat het goed gaat, We kunnen je nu weer beter volgen want we zijn zelf weer terug van onze vakantie.
    …begrijp ik nu goed dat je inmiddels zigeuner bent en in een woonwagen woont?….en hoe zit t met jouw vuile was
    ( ik blijf toch je moeder he… Altijd bezorgd enzo)
    Dikke zoen en knuffel,
    Mama, papa

  • Petra  says:

    Ha lieve Luuk,
    Fijn weer van je te horen, dat was moeilijk toen wij ook op vakantie waren.
    Zo te lezen stel je het prime,
    Avontuur genoeg!!blijf genieten,
    Lfs, mama

  • Ingrid  says:

    Goed bezig jij! Ik zou bijna jaloers worden 🙂
    Ik ben het boek “reizen zonder John” aan het lezen van Geert Mak, die ook precies de steden en streken beschrijft waar jij nu vertoeft en waar je nog naar toe mag. Heel leerzaam voor mij om jouw en zijn ervaringen naast elkaar te leggen. Leuk om te lezen hoeveel aardige mensen je ontmoet; soms denk ik namelijk te gemakkelijk dat alle Amerikanen niet aardig zijn. Onzin natuurlijk, maar jij stuurt dat netjes bij zo.
    Fijne tijd nog, liefs, Ingrid

  • beptermeer  says:

    Hallo luuk
    Het is hier regenachtig, maar als ik de berichten van west america hoor, is het daar nog een graadje erger.
    Ik hoop dat het snel opklaart en dat je weer prachtige uitzichten kunt fotograferen en naar ons kunt doormailen
    Ik kijk er naar uit
    Groetjes bep

  • beptermeer  says:

    Oma is nu hier en die heb ik jouw schietende foto laten zien en je nieuwe stukje voorgelezen ze doet je heel veel groetjes
    Groet bep en oma

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>